Niin tämähän kimppaharrastus on sellainen jossa ei liiempää mustasukkaisuutta kanntaisi olla. Mutta ei sellainen pieni tietenkään haittaa vaan voi jopa piristää sitten kahden kesken olevaa seksiä sekä kiintymystä sitä omaan rakkaasen joka tuo sitten sitä lisää siihen arkeen hyvällä tavalla. 

Tämähän on asia joka on todella hyvä puntaroida ennen kuin enempää alkaa tapahtuun ettei illanistujaiset ja kimppailut sitten pääty ikävästi. Joten siksi on puhuttava avoimesti ja itsekin oltava itselleen rehellinen omista tunteistaan eikä yritä niitä peitellä. Kumppanin on se ymmärrettävä kyllä. (ellei si ihan sinkkuna ole kimppailua harrastamassa).

Meillä tosiaan miehellä on ollut kova pala myöntää kuinka hän onkaan minusta mustasukkainen. Onneksi asian on myöntänyt mutta tosiaan samaan aikaan on nyt ristiriidassa sen kanssa et haluaisi minullekin suoda sitä miestä esim just tässä pari parin kans hommassa. Mutta sit toisaalta ei pysty ja hän tuntee et on väärin et on se nainen vain sit kolmen kimpassa. Tää olo hänelle tulee jälkeenpäin sitten kun on naisen kans tämä kolmenkimppa oltu. 

Kysyinkin sitten kun hänellä se fantasia mustista et kuinka sen pystyisi toteuttaa. Kuulemma pystyisi. Selittää hän ei pystynyt kyllä että miten. Liittyen kai jotenkin hänen riittämättömyyden tunteeseen ja siihen että kokee vehkeensä olevan jotenkin liian pieni tms. (tästä aiheesta sitten kirjoittelen lyhyesti erikseen.)  Hän kyllä puhuu ja ajattelee asiaa sekä työstää tätä paljon. Sanoin vain että hänen ehdoillaan mennään ja minulle riittäisi vallan mainiosti nainen tai vaikka parikin naista. Sekin olisi vallan ihanaa. Musta tästäkin sitten liittyen seuraavalla kerralla.

No kyllähän moni ajattelee että eikös nainen nyt ole mustis, kun yleensähän aina ne naiset on niin mustasukkaisia miehistään. En olen jopa itsenikin yllättynyt kuinka vähän olenkaan. Tietty oon vähän. Mutta en sillä tavalla että sitä tarttis kokoajan ajatella mutta toki pienen pistoksen tunnen mutta mielestäni on ihanaa mies saa kokea muullaisiakin. Kun edelleen hän se jolla ei juuri kokemusta vaan minulla on ja liikaakin häpeäksi ihan kertoa lukuja.