images?q=tbn:ANd9GcQzML9EBbH6VUdglHnm5pG

 

Niin tämän yhden jo toteutuneen fantasian lisäksi on miehellä toinenkin jota ei olla vielä toteutettu. Useita vuosia olin tätä vastaan. Asiasta alkoi jo välillä tulla riippakivikin ja saimme tästä oikein taisteluitakin. Lopetin jopa katsomasta pornoa jossa oli tämä kaksi mustaa erittäin isokyrpäistä miestä nussii naista. Mieheni siis halusi katsoa kun minua nussisi kaksi isokyrpäistä. Koska kuulemma haluaa että tulen varmaksi tyydytettyä ja hänestä tämä olisi hyvinkin kiihoittavaa. Aina tästä puhuessaan tätä katsoessaan näenkin kuinka häntä kiihoittaa ja kyrpä kovettuu niin kovaksi kuin taitaa.

Aikansa asiasta väännettyä mies hieman vähensi tätä. Mutta nyt joitakin vuosia jälkeenpäin olemme sitten alkaneet etsimään. Tietysti ehtonsa tässäkin asiassa on joka hankaloittaa entisestään ja edelleen sijaintimme ja se että meillä on perhe jolloin asioita joudutaan joskus enempi ja vähempi järjesteleekin. Ja meidän koko. Huono kielitaitomme jota voi sanoa että sitä ei ole. Myös muutamia joiden kanssa puhuttu päätyy siihen että jos mikään muu ei tuu vastaan tulee kuminkäyttö. Eivät siis halua käyttää. Myös ilmoitukseemme on vastannut miehiä jotka eivä ole mustia. Niin ovat vain tummia ja kyse on nyt nimenomaan  että mies haluaa mustaa jota voisi sanoa toisellakin sanalla joka alkaisi n-kirjaimella. Ei siis ns, tummia jotka ovat esim turkkilaisia tai kuten eräs suomenmustalainen tms. Eli fantasia pysyy vielä fantasiana. Se toteutuuko koskaan ei voi  tietää.

Ja kirjoittaaks vaikka miehen biuteliaisuudesta tässä samassa tekstissä hieman myös. Nimittäin viimeaikoina hän minulle sellaisenkin kertonut. Kaikki alkoi siittä kun hän kokeili dildoa peppuun ekan kerran ja kertoja uudelleenkin. Se että hänestä ainakin olisi kiva kokeilla ihan aitoakin. Olemme miettineet dildovyön hankkimistakin. Niin no miksipä ei jos joskus joku pariskunta tässä asiassa olisi kimpassa jossa tähän suuntautunutta miestä tai vain kans biuteliasta miestä. Tämä oli alkuun miehelle shokki ja hän varovaisesti sanoikin. Pelkäsi kai jälleen miten reagoin  vaikka olen sanonut että ihan syyttä näissä asioissa minun reagointia tarttee pelätä. 

Ensikerralla sitten taas jostain muusta lisää.